Privatpersoner & Företagskunder

Stig in i den harmoniska och välkomnande mottagningen. Ta några djupa andetag som får dig att gå ner i varv och stäng sen av din mobiltelefon. Kom gärna i god tid och sitt ner och njut av lugnet en stund innan det är dags för din behandling.

Din behandling anpassas efter just dina behov och önskemål och vi talar igenom det innan behandlingen börjar, för bästa resultat och största avkoppling i din behandling.

När din behandling är över så får du sitta ner igen i väntrummet och ta ett glas vatten eller en kopp te. Passa på att njuta av all din egen tid och låt kroppen vila en stund efter behandlingen!

Du kommer att bli mycket väl omhändertagen av oss. Kanske blir du en av våra stamkunder? Här är även gravida välkomna!

Unna dig själv regelbunden massage för ett större välbefinnande i din vardag. Vi säljer rabatterade klippkort till alla regelbundet återkommande kunder.

För bokning av en behandling så internetbokar du direkt här på hemsidan eller så ringer du eller skicka ett sms på 073-98 25 160 för mer information.

OBS! Entrédörren är alltid låst före kl.10.00 vilket innebär att du blir insläppt strax före din behandlingstid i de fall du bokar en tid mellan 9:00-10:00.

Boka tid


Varmt välkommen!

© 2024 Susannes Massage & Friskvård     massör Sjöstad, Saltsjö Boo, Värmdö, Ingarö, Älta  sitemap