Friskvård

Kommer du ihåg vilken energi och rörelseförmåga du hade som barn?
Ingenting var omöjligt när vi rörde på oss hela dagarna och använde våra kroppar mer.

En massagebehandling ger dig möjlighet till ökad kroppskännedom. Du lär dig mycket om din kropp under behandlingens gång och du får sedan hjälp av oss att ta bättre hand om just din kropp för att få tillbaka din energi och den rörelseförmåga du vill ha.

Du kan må mycket bättre och ”ligga på topp” bara du ger dig själv möjlighet till det. Unna dig själv regelbunden massage för ett större välbehag i din vardag. Vi kommer att hjälpa dig att nå dit du vill via stretchövningar, träningsråd och egenvårdstips i samband med behandlingarna.

Som erfaren massageterapeut vet jag när du behöver hjälp av en naprapat, kiropraktor eller sjukgymnast och ibland kan jag rekommendera dig att göra ett besök hos t ex en ortopedskotekniker för att få personligt utformade inlägg till dina skor. Om du sitter eller står illa på din arbetsplats så kan en ergonom hjälpa dig med rätt inställning för stolar och bord.

Det finns några egenvårdsprodukter som jag tycker är bra att ha.

"Stora stretchboken" av Kristian Berg, beställs via www.adlibris.com

Vetevärmare, finns att köpa på Apotea, apotek eller hälsobutiker.

Linimentet Linnex, säljer vi på kliniken.

Foam Roller, att stretcha rygg och ben med, finns i sportbutiker.

Tennisboll, att punktmarkera muskelspänningar med på egen hand.

Välkommen till oss för ett gott samarbete och ett bra resultat!

© 2024 Susannes Massage & Friskvård     Stötvågsbehandling, Medicinsk massage, Ryggvärk, Massageterapeut Stockholm sitemap