Behandlingar

• Kom ihåg att dricka vatten efter alla behandlingar.
• Stretcha gärna varje dag för ett mer hållbart resultat.
• Unna dig själv regelbunden massage, t ex var 4-6:e vecka
.

Avslappningsmassage

Ansikts- och huvudmassage, 25 min 750:-
En ljuvligt avslappnande stund med stilla och mjuk massage över hela ditt huvud så som ansikte. Behandlingen ökar din cirkulation i berörda områden samtidigt som den minskar dina spänningar i vardagen i största välbehag.

Aromamassage, 25 min 750:- / 55 min 995:-
Aromamassage är till för dig som söker en mjuk massage för ett inre lugn. Du får en känsla av ny balans i tillvaron och härlig energi. I behandlingen fokuseras på stillhet och avslappning. Vi använder svenska, ekologiska produkter från Maria Åkerberg. Det är vegetabiliska och eteriska oljor som innehåller vitaminer och fettsyror. Aromamassage ökar, som all annan massage, cirkulationen i kroppen, stärker immunförsvaret och ökar ditt välbefinnande.

Maximala djupavslappningen Access Bars, 75 min 1490:-
Access Bars är en djupavslappnande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar vi har eller har haft om någonting. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kroppen, sexualitet. När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Vad mer kan då bli möjligt för dig?

Hot Stone Massage / Heta Stenar Massage, 25 min 750:- / 55 min 995:-
Med varma lavastenar från Mexico och väldoftade olja masseras du i största välbehag till en meditativ avkoppling med djupgående effekt för både kropp och själ. De varma stenarna löser upp dina spänningar och din cirkulationen ökar. Behandlingen är en riktig SPA-upplevelse och stressreducerare där du svävar iväg och glömmer tid som rum. Underbart skönt! Rekommenderas även till reumatiker!

Behandlande massage

Gravidmassage på gravidbädd, 25 min 750:-, 55 min 995:-, 75 min 1490:-
Behandlingen inriktas på att ge lindring i de specifika besvärsområden somjust du upplever i din graviditet. Du kommer att ligga bekvämt på mage på en specialdesignad gravidbädd förmaximal avslappning under hela behandlingen. Behandlande gravidmassage passar för alla som passerat v.13. Har du inte uppnått v.13 så gr vi dig en mjukare massage som lindrar dina åkommor och avslappning.

Finsk Massage / Djup Massage, 25 min 750:-, 55 min 995:-
Finsk Massage passar dig som vill ha en mer djupgående och kraftfull massage. Här får du en garanterad effekt i behandlingen och ett par dagar efteråt har du fått ny energi och bättre rörlighet i leder och muskler. Ibland kan man känna en "träningsvärk" i 1-2 dagar efter massagen vilket är en del i kroppens återhämtningsprocess. Tänk på att vila och att dricka mycket vatten efter behandlingen för att återställa vätskebalansen.

Koppnings Massage, 55 min 995:-
Koppningsmassage är en gammal tradition som kommit tillbaka i ny form där bindväven och muskulaturen bearbetas med gummikoppor. Behandlingen ökar cirkulationen, löser upp och töjer bindväven samt rensar bort slaggprodukter. Du blir fri spänningar och får samtidigt en riktig detox! Koppningsmassage är även en mycket effektiv behandling mot celluliter! Mycket effektiv behandling vid besvär i ländryggen.

Massage Terapi / Idrottsmassage , 25 min 750:-, 55 min 995:-, 85 min 1630:-
Massageterapi/ Idrottsmassage är en handfast och djupgående massage som syftar till att lösa upp kraftigare muskelspänningar som ibland även kan ge dig domningskänslor. Behandlingen kan förutom djupmassage även innehålla inslag av triggerpunkts behandling, koppningsmassage, värmebehandling och vibrationsbehandling. Detta är den mest effektiva behandling när du har fått värk i kroppen som inte vill släppa eller när du tränar hårt och vill förebygga skador och ge musklerna möjlighet till maximal energiutväxling.


Vad- och Fot Massage, 25 min 750:-
Har du ont i vaderna efter löpning eller är du svullen och trött i benen? En vad- och fotmassage gör underverk för cirkulationen och tar bort spänningar eller ödem som kan ge värk. Ger dig ny spänst i din löpning!

Förebyggande massage

Svensk Klassisk Massage, 25 min 750:- , 55 min 995:-
Detta är den mest kända massageformen i Sverige som också är välkänd världen över för att lösa upp lättare muskelspänningar och för att öka blodcirkulationen. Svensk Klassisk Massage är också avslappnande och friskvårdande för både kropp och själ. Välj mellan 25 min eller 55 min.

Övriga behandlingar

Medicinsk laser, 25 min 750:-
Medicinsk laser blir allt vanligare och idag är det en naturlig del av behandlingen för många olika patientgrupper. Vid behandling med medicinsk laser påskyndas cellernas och kroppens självläkning genom ljuset från lasern. Effekten är väl utforskad och den vetenskapliga litteraturen är idag mycket omfattande. Behandlingen är helt smärtfri och utan biverkningar.

Vi behandlar vid:

• smärta i rygg, axlar och knän
• reumatiska sjukdomar
• idrottsskador
• inflammationer
• sårläkning
• akuta/kroniska skador
....och mycket mer


För att boka en behandling - Internetboka direkt här på sidan.


Boka tid


Vill du köpa ett presentkort men har svårt att ta dig till oss?
Vi sänder det med posten eller i dokument via mail. Betalar gör du via Swish.

Skicka dina uppgifter via ett sms till 073-98 25 160 eller maila susanne.lindvall1@me.com
© 2024 Susannes Massage & Friskvård  |  Chokladmassage, Idrottsmassage, Aromamassage, Ansiktsmassage, Huvudmassage sitemap